De Regels

Als deelnemer moet je in Nederland wonen. Als je uit Nederland komt maar tijdelijk in het buitenland woont, geen probleem. Zolang je maar terugkeert voor de verkiezing en gedurende jouw titeljaar in Nederland woont.

Je moet minimaal 18 jaar oud zijn tijdens de verkiezing. Je mag geen andere ‘Mister’-titelhouder zijn ten tijde van de verkiezing (voormalig titelhouders zijn uiteraard van harte uitgenodigd om mee te doen). Je mag ieder soort pup zijn: een Alpha pup, eenling, beta pack pup, bottom pup of een topper!

Je moet de pup community 12 maanden vertegenwoordigen en promoten. Dit houdt ook publiciteit in waarbij je gezicht te zien is en uiteraard publieke (kink- en fetisj-)evenementen. We ondersteunen je waar we kunnen, maar de rest is aan jou!

Je doet als Mr Puppy Nederland automatisch mee aan de Mr Puppy Europe verkiezing in Antwerpen, in februari 2018. Mocht je die titel ook winnen dan ga je naar de International Puppy Contest in St. Louis (MO, USA) in juli 2018. Houd hier rekening mee, want voor je het weet, verover je als Mr Puppy Nederland de wereld!

Je bent het gezicht van de community en dus verwelkom je waar je kunt pups in onze community. Dat kan variëren van ervaren pups die een nieuw evenement zoeken of verlegen pups die net de eerste pootjes buiten hun huiselijk nest zetten. Verwelkom ze met een vriendelijk gezicht en een helpende poot.

Maar uiteindelijk verwachten we vooral dat jij je geweldige zelf bent!