De Wedstrijd

Meedoen met de Mr Puppy Nederland verkiezing is vooral erg leuk. De verkiezing wordt gehouden op zaterdag 17 november 2018. Buiten de vaste onderdelen kun je uiteraard gewoon gezellig als altijd met de andere pups spelen en socializen.

Onderdelen van de verkiezing

Je bent misschien nieuwsgierig geworden op welke onderdelen je beoordeeld gaat worden.
We beginnen op vrijdagavond met een belangrijk onderdeel: het interview door de juryleden. Tijdens de meet & greet neemt de jury elke deelnemer even apart voor een kort gesprek. Ze zullen die avond ook je aanmelding in de beoordeling meewegen.
Op zaterdag staan de fysieke onderdelen op het programma: een obstakelparcours, de moshpit met de bezoekers en een vrij in te vullen optreden.
Aan het eind van de middag mag het publiek stemmen en zal de jury de stemmen tellen en bepalen wie de titel Mr Puppy Nederland 2019 het meeste waard is.

Prijzen

Uiteraard snappen we dat veel pups meedoen voor de prijzen; pups, prijzen en treats, het lijkt een vaste combinatie.
De hoofdprijs is uiteraard de titel: Mr Puppy Nederland 2019, met bijbehorende patch en een mooi borstharnas.
Alle deelnemers krijgen bovendien een aandenken een hun deelname.
Daarnaast zijn er nog een aantal prijzen namens onze sponsoren te verdelen.

Mr Puppy Nederland wordt volledig gedragen door vrijwilligers en we zijn dan ook altijd op zoek naar sponsoren die de human puppy-community een warm hart toedragen.

Wie zoeken we?

We zoeken een pup die zich in wil en kan zetten voor de pup-community. Een pup die zijn persoonlijkheid gebruikt om anderen aan te moedigen en het vertrouwen kan geven puppy play samen te beleven. Daarnaast moet deze pup de community in Nederland en daarbuiten goed kunnen vertegenwoordigen. De verkiezing is ook een middel om onze plek binnen de fetisj- en kinkcommunity te versterken.

Uiteraard heb je geen baasje nodig om mee te mogen doen en ook geen uitgebreid scala aan pup-gear. Je hebt geen jaren ervaring nodig. Heb een groot hart en wees pawesome voor je pupvrienden.

Laatste update: 10 juli 2018